Over mij

Even voorstellen!

Mijn naam is Brigitte Brinkman. Ik ben getrouwd en heb een zoon.

Op mijn 18de ben ik mijn loopbaan begonnen in de zorg. Bij mijn eerste stage in een verzorgingshuis ging de knop om. Ik had mijn passie gevonden. Voor mensen zorgen is léuk! Na mijn studie Verpleegkunde heb ik inmiddels vele jaren ervaring opgedaan in de zorg voor (jong)volwassenen en ook ouderen. Daarnaast is preventie een onderdeel geweest in mijn werk.

Ik heb veel zien veranderen in de zorg. Er is daardoor een periode geweest dat ik uit balans raakte. Waar was mijn passie? Daarbij ook nog eens de zorg voor een kind, sociaal willen zijn. Maar dat lukte niet meer. Ik twijfelde of dit wel echt bij mij paste en er dreigde zelfs een burn out. In 2015 heb ik daarom besloten om de opleiding tot masseur te volgen. Weer vond ik een passie: dit is wel héél leuk!

Zo ben ik in 2016 op een nieuwe plek, aan de rand van Duitsland neergestreken met mijn praktijk Brigitte Wellness and Care. Met veel plezier help ik mensen om te ontstressen, te leren ontspannen, zodat zij zelf met plezier hun werk kunnen doen.

En inmiddels is het gelukt om dit te combineren met een baan in de zorg!

Herken je dit? Ik help jou je werk en privé in balans te houden.

Jouw wellness is mijn care!